Шукати в цьому блозі

четвер, 25 квітня 2024 р.

🌟👦👧 Третє засідання тренінгів "Благополуччя дітей і дорослих": підтримка позитивної поведінки 👦👧🌟

Вчора в нашому закладі відбулося третє засідання циклу тренінгів "Благополуччя дітей і дорослих", де ми продовжили розглядати практики підтримки благополуччя наших маленьких вихованців. Питання, яке стало особливо актуальним, - це підтримка позитивної поведінки дітей та створення сприятливого соціально-інтерактивного середовища.
👩‍🏫Наш тренер - вихователь-методист Оксана Гуменюк, допомогла учасникам тренінгу навчитися використовувати стратегії підтримки позитивної поведінки та розробити план заохочення дітей до позитивної поведінки. Вона також навчила використовувати стратегії побудови позитивних соціальних взаємодій.
🎓 Учасники тренінгу були не лише уважними, а й активними. Вони мали чудову можливість на практиці засвоїти головні концепції, використовуючи запропоновані активності із збірки ігрових активностей "P.O.W.E.R.".
🤝 Цей тренінг допоміг учасникам отримати нові знання та інструменти для підтримки позитивної поведінки у дітей, що сприятиме створенню щасливого та гармонійного середовища для всіх учасників.
Ми продовжуємо ділитися знаннями та досвідом для створення кращого майбутнього для наших дітей!