Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 21 лютого 2020 р.

Еко-проект "Озеленення України"

     Природне середовище було, є і буде незамінним партнером людей у їхньому повсякденному житті. Ми черпаємо з природи всі багатства. Її краса й велич залишаються нашим головним скарбом.
   В умовах хворої природи не може бути здорових людей. Це аксіома, зміст якої важливо усвідомити кожному з нас. Яке майбутнє чекає нові покоління людей, залежить виключно від нас нинішніх.
     Нам не байдужий стан довкілля в Україні та за її межами.  Національний проект «Книга рекордів України» та найбільший діловий клуб, який об’єднує лідерів українського бізнесу «CEO Club Ukraine» започаткували всеукраїнський проект «Озеленення України», в якому взяли участь вихованці старших груп нашого дошкільного закладу.
   Старші дошкільники нашого дошкільного закладу взяли участь в конкурсі малюнків в рамках проекту #Озеленення_України . Діти групи №6, під керівництвом своїх вихователів - Стрихар М.О., Ткачук К.М. створили колективну творчу роботу "Без сьогодні не буде завтра", а вихованці старшої групи №3 малювали малюнки вдома спільно із батьками.
   Запрошуємо усіх небайдужих долучатися до проекту, адже його мета надзвичайно актуальна - відновити екосистему України та світу загалом, розвинути екологічну свідомість усіх людей планети.
Сайт проекту: https://greeningua.org