Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 27 листопада 2020 р.

Про безпеку дбаємо, правила вивчаємо...

Відповідно до плану заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру в місті Хмельницькому на 2020 рік, наказу Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради від 02.01.2020 року №1 «Про затвердження заходів з профілактики дитячого травматизму виробничого та невиробничого характеру в закладах освіти міста Хмельницького на 2020 рік», з метою формування удітей свідомого ставлення до свого життя і здоров’я, оволодіння основами здорового способу життя, життєвими навичками безпечної для життя і здоров’я поведінки у повсякденному житті та при виникненні надзвичайних ситуацій з 23 по 27 листопада 2020 року в нашому закладі проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
Тиждень безпеки в закладі щорічно організовуємо задля набуття й поглиблення теоретичних знань і практичних навичок безпечної поведінки у дітей. Протягом цього тижня через різноманітні форми освітньої роботи з дітьми повторювали правила безпеки в побуті, на вулиці, в лісі, під час виникнення пожежі та спідкування з іншими людьми. 
Навчання дошкільнят безпечної поведінки не обмежувалося лише засвоєнням ними норм і правил. Педагоги закладу спрямовували свою роботу на усталення свідомої обачності у малят, навичок орієнтування та швидкого реагування за надзвичайних ситуацій.
Діти мають дізнаватися про правила безпечної поведінки і від педагогів, і від батьків. Тому ми організували комплексну роботу, передбачаючи взаємодію працівників дошкільного закладу, дітей і їхніх батьків.