Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 27 листопада 2020 р.

Участь в регіональній науково-практичній конференції

26 листопада педагоги нашого закладу - вихователь-методист Гуменюк Оксана Вікторівна та вихователь Ткачук Катерина Миколаївна взяли участь в регіональній науково-практичній конференції «Інтеграція як освітня стратегія модернізації дошкільної освіти», яку організувах ХОІППО. Конференція проходила в дистанційному форматі в онлайн режимі засобами google meet.
Мета конференції – розкрити: теоретичні аспекти та практичні здобутки педагогів області з питань розвитку інтеґративних якостей особистості дитини як результату дошкільної освіти; інтеґрацію на рівні змісту, завдань освітньої роботи та способів організації й оптимізації освітнього процесу; інтеґрацію видів дитячої діяльності в системі роботи дошкільних закладів.
Гуменюк О.В. та Ткачук К.М. брали участь в конференції як заочно – включення доповіді в програму заходу та розміщення публікації в збірнику матеріалів конференції, так і очно - онлайн засобами google meet., брали участь в обговоренні.
Катерина Миколаївна поділилася з учасниками конференції власним досвідом роботи зі створення мультимедійних дидактичних ігор для дошкільників, підготувавши відео майстер-клас.