Шукати в цьому блозі

середа, 24 листопада 2021 р.

Чергове засідання педагогічної ради

     Відповідно до річного плану роботи та на розвязання одного із основних завдань закладу дошкільної освіти на 2021- 2022 навчальний рік, 24 листопада 2021 року відбулося засідання педагогічної ради на тему: "Дитячий садок і сім*я - єдиний освітній простір".

      Під час засідання обговорили валиві аспекти просвіти для батьків; ознайомилися із результатами анкетування батьків щодо створення освітнього простору та довідкою за результатами тематичного вивчення стану створення освітнього простору старших груп та взаємодії з батьками вихованців; вихователі старшої групи № 3 - Любов РУДА та Світлана КОНДРАТЮК, поділилися досвідом співпраці з батьками вихованців в сучасних умовах із використанням ІКТ-технологій; педагоги, які підвищили свій професійний рівень та отримали про це сертифікати, знайомили присутніх із тим, які знання та навички отримали.

    Ключовим моментом засідання педагогічної ради стало таке очікуване оголошення та нагородження переможців огляду-конкурсу відеороликів "Візитівка моєї групи (кабінету, зали)". Переможцями стали:

І місце - вихователі старшої групи № 3 "Зірочка" Любов РУДА та Світлана КОНДРАТЮК

ІІ місце - вихователі середньої групи № 2 "Веселка" Катерина ТКАЧУК та Марта СТРИХАР

ІІІ місце - вихователі групи раннього віку №1 "Сонечко" Ірина ЧАЙКОВСЬКА та Тетяна СТЕЦЮК

     В номінації "Візитівка кабінету (зали)" перемогу здобули вчителі-логопеди Наталія НЕЧИТАЛЮК та Алла ВОТІНЦЕВА

    Вітання переможцям!