Шукати в цьому блозі

середа, 6 липня 2022 р.

Діти досліджують тваринний світ

6 липня в нашому закладі дошкільної освіти відбувся цікавий захід, який проводить Центр неформальної позашкільної освіти " Майбутнє Нації" " Я досліджую світ"

Програма спеціально розроблена та адаптована для дітей дошкільного віку.👫

Зміст уроку інтегрований, поєднує пропедевтику природознавства, біології🐍, зоології🐢, географії🌏. Основною метою даного заходу є формування елементарних понять про об'єкти природи, ознайомлення дітей з різноманіттям тваринного світу, засвоєння норм етичного, естетичного та морального ставлення людини до природи.

Кожен розділ програми передбачає проведення дослідницького практикуму, де діти мали змогу ближче ознайомитися з об'єктами природи - розглянути та сфотографувати тварин, а також доторкнутися до деяких видів звіряток. Лікарі вважають, що спілкування з тваринами допомагає стабілізувати психоемоційний стан дитини, зняти психологічне напруження, дітки заспокоюються❤️

Контактні зоопарки часто використовують з метою психологічної реабілітації для діток, що потрапили в екстремальні умови: пережили землетруси, урагани, аварії чи інший сильний стрес.

До програми залучено 15 видів тварин🐵🙈🐁🐣🐦. Всі вони мають ветеринарні паспорти і ветеринарне свідоцтво що свідчить про те, що тварини здорові😊

Окремо хочемо зазначити що засновник і керівник даного проекту - Ящук Олександр Миколайович, з лютого місяця цього року (вже всьоме, враховуючи його службу з 2014 по 2018 роки включно) знаходиться разом зі своєю групою ЗСУ на передовій, виконуючи бойові завдання на Сході нашої країни!

Слава Україні! Слава Героям!