Шукати в цьому блозі

понеділок, 17 жовтня 2022 р.

Волонтерський рух в закладі

         Ще задовго до повномасштабного вторгнення росії на територію України, ми активно долучали усіх учасників освітнього процесу (педагогів, вихованців та їхніх дітей) до волонтерської діяльності. Щороку ми  допомагали військовим на сході України, безпритульним тваринам, дітям-сиротам тощо. Адже волонтерство розвиває соціальні, громадянські та емоційні навички, які є ключовими для концепції Нової Української Школи. Ці компетентності необхідні для ефективної та конструктивної участі у громадському житті, сім’ї та роботі. 

     Із початком військової агресії волонтерський рух в Україні значно поширився. Відповідно, й ми почали волонтерити активніше. Від початку навчального року вже провели благодійний ярмарок, беремо участь в акції "Смілива гривня", "Hаppy гав для Сірка". 

    З метою підтримки наших військовослужбовців, воїнів-добровольців, волонтерів-медиків, які виконують завдання в зоні проведення ООС, а також поранених в госпіталях та у зв*язку із відзначенням Дня захисників і захисниць України усі учасники освітнього процесу нашого закладу долучилися до акції "Гостинець воїну, що організовується Хмельницьким обласним благодійним фондом «Центр Добриня».

    Днями передали чималі ящики із продуктами харчування, побутовою хімією та, звісно ж, малюнками та листівками від наших вихованців.  

   Дякуємо усім, хто долучився до акції! Доречі, були настільки активними, що довелося за коробками їхати два дні поспіль (((

   Тому - ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!