Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 15 вересня 2023 р.

Барвінчата у країні ЗДОРОВ'Я

В рамках проведення Тижня фізкультури та спорту (з 11 по 15 вересня) в нашому закладі відбулася грандіозна подія - пізнавально-розважальна гра "Країна ЗДОРОВ'Я" .
Таку захоплюючу пізнавальну розвагу для вихованців середніх та старших груп на благодійних засадах провели члени Церкви адвентистів сьомого дня за ініціативи Юлії Халімон, мами наших вихованок.
На центральному майданчику вихованців чекали ведмедик Мишко та зайченя Вухань, які активізували уявлення дітей про здоровий спосіб життя, організували до проходження маршруту.
Вихованців розподілили на 8 підгруп з одним педагогом та запропонували вирушити територією закладу для участі в різноманітних активностях. На території вихованців чекали 8 пізнавальних станцій - "Здорове харчування", "Сонце", "Вода", "Повітря", "Стримання", "Фізичний розвиток", "Відпочинок", "Мораль" та розважальні локації - тунелі, мильні бульбашки, батут, парашют тощо.
На кожній із пізнавальних локацій дітям пропонували активності, що допомогали їм дійти висновку про здоровий спосіб життя та екологію буття.
Діти, які пройшли усі локації за маршрутом, отримали солодкі подарунки!
Неймовірне вийшло свято! Дякуємо!