Шукати в цьому блозі

вівторок, 26 березня 2024 р.

Колоритні моменти та спільні радощі під час весняних свят. День перший.

Сьогодні ми раді поділитися з вами чудовими враженнями від весняних свят, які відбулися у нашому садочку за участю дітей та їхніх батьків.
Наші діти з груп раннього віку № 1, середньої групи № 2 та старшої групи № 3 продемонстрували справжню весняну атмосферу та невичерпне джерело енергії та радості!
Діти гарно і завзято співали пісні та розкривали свої таланти в декламації весняних віршів. Спільно з батьками через свої співи та позитивний настрій вони закликали тепло, весняне сонечко та мир в Україну!
Молодші діти перетворилися на чарівних квіточок та веселеньких жучків, що привнесло особливу атмосферу веселощів та дитячого задоволення. А діти старшого віку вміло господарювали в саду та на городі, грали в народні ігри та на народних інструментах, а неймовірні таночки, які підготували разом із хореографом внесли нотки сучасності і натхнення у свято.
Ці свята не лише сприяли розвитку та вихованню дітей, а й стали чудовим способом для спільного відпочинку та підтримки дружніх зв'язків між батьками, дітьми та педагогами.
Нехай кожен день наповнюється світлом весняних почуттів та радісною дитячою посмішкою!
Низький уклін захисникам та захисницям України за можливість насолоджуватися дитинством та працювати!