Шукати в цьому блозі

четвер, 13 липня 2023 р.

Добро повертається...

 Давнє прислів'я каже: «Роби добро і відпускай його у воду. Воно не пропаде - добром до тебе повернеться». Наші вихованців добре знають що таке благодійність, адже окрім гарних повсякденних вчинків вони систематично долучаються до різноманітних благодійних акцій на підтримку наших захисників та дітей з зони бойових дій, тварин.
   Сьогодні, вихованці, що відвідують наш заклад, мали змогу переглянути неймовірну виставу "Перлинка". Історію про мізерну морську піщинку, яка намагалася робити добро, але його не помічали. Та настав час, коли піщинка потрапила до мушлі і перетворилася на сяючу перлинку, яка дарувала радість та добро усім  навколо. 
   Виставі передували цікаві інтераактивні ігри, які захопили дітей і підвели до споглядання цікавої повчальної історії. Діти не лише отримали чимало позитивних вражень, а й дійшли висновку, що навіть вони, ще такі маленькі, спроможні творити добрі справи.
  На останок усіх дітей чекали подарунки від однолітків та їхніх батьків, які проживають в інших країнах і взяли участь у проєкті "Сумка самаритянина".
   А подарували таке свято добра для дітей прихожани - діти та дорослі Церкви адвентистів сьомого дня за ініціативи Юлії Халімон, мами наших вихованок.
    Дякуємо!