Шукати в цьому блозі

четвер, 30 листопада 2023 р.

Засідання педагогічної ради

Відповідно до річного плану роботи закладу дошкільної освіти, для вирішення основних завдань, які поставив перед собою педагогічний колектив на 2023-2024 навчальний рік 29 листопада відбулося чергове засідання педагогічної ради на тему: "Благополуччя дітей і дорослих в ЗДО".
Під час засідання розглянули питання стану безпечності середовища закладу відповідно до Концепції безпеки закладів освіти та намітили шляхи його вдосконалення, обговорили можливості уникнення і усунення психотрамівних ситуацій в учасників освітнього процесу, довели до відома довідку за результатами комплексного вивчення стану міжособистісних взаємин в колективі, стану захищеності та комфортності освітнього середовища ЗДО.
Приємністю стало оголошення результатів огляду-конкурсу "Візитівка моєї групи (кабінету, зали)" серед педагогів закладу. Усі учасники отримали Подяки за участь в конкурсі, а переможці - Грамоти та заохочувальні подарунки. Беззаперечними переможцями стали вихователі старшої групи № 6 "Бджілка" - Катерина Ткачук та Марта Стрихар.
Окрім розгляду питань відповідно до тематики засідання розглянули та затвердили примірний план підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2024 рік та визнали низку сертифікатів про підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
Дякуємо нашим захисникам за можливість плідно працювати задля майбутнього!