Шукати в цьому блозі

четвер, 30 листопада 2023 р.

Ми - амбасадори ДОБРА! #ЩедрийВівторок

28 листопада у #ЩедрийВівторок усі члени барвінкової родини стали амбасадорами добра!
#ЩедрийВівторок — міжнародний благодійний рух, який є частиною #GivingTuesday. Цей день надихає мільйони людей в усьому світі робити добрі справи та популяризує культуру благодійності.
В межах міжнародного благодійного руху #ЩедрийВівторок Хмельницький заклад дошкільної освіти № 24 "Барвінок" об'єднав свої зусилля для допомоги на лікування від важкого захворювання маленькому хмельничанину - Ростику Рудніцькому.
Колектив кожної вікової групи об'єднався та організував свій благодійний захід.
Так, групи №№ 1, 2, 5, 6 провели благодійні ярмарки "Іграшковий розпродаж", де за певний донат продавали, принесені з дому, іграшки та книги, якими вже не користуються, але які були в гарному стані. Дітям було радісно отримати нову іграшку чи книгу та ще й зробити добру справу!
В середній групі № 4 відбувся не простий розпродаж, а лотарейний. Виготовлені вихователями та батьками новорічні прикраси на ялинку та принесені іграшки були запаковані у чарівні торбинки з номерками. Який номер дістав - таку торбинку забрав! Вміст торбинки тішив усіх!
А от вихованці старшої групи № 3 спільно із вихователем підготували для батьків театралізовану виставу "Ріпка на новий лад". Глядачі із задоволенням придбали квиток на такий захід і тим самим допомогли Ростику.
Поза увагою не залишилися й педагоги закладу - директор та вихователь-методист запросили їх на благодійну гру-чаювання. Усі педагоги були небайдужими і за донат весело пограли у "Alias" та смакували ароматним чаєм та "патріотичною" цукеркою із передбаченням.
Амбасадорам добра барвінкової родини вдалося під час #ЩедрогоВівторка зібрати 11500 грн. та перерахувати цю суму на картку мами Аліни Рудницької для лікування сина.
Бажаємо Ростику набиратися сил та одужати та усім дітям буди здоровими та насолоджуватися дитинством під мирним небом!
РОБИТИ ДОБРІ СПРАВИ - ЦЕ УКРАЇНСЬКА ТРАДИЦІЯ!