Шукати в цьому блозі

понеділок, 15 квітня 2024 р.

Продовження освітнього дійства: батьки - наші незмінні партнери!

Хоча тиждень відкритих дверей завершився, але батьки вихованців не зупиняються на досягнутому! Вони продовжують проводити освітню роботу разом з нами, приносячи свої унікальні знання та навички в стіни закладу.
🌼 В старшій групі № 6 "Бджілка" ми мали честь прийняти пані Тетяну Володимирівну, хрещену маму Назарчика Квасниці. Вона провела захоплюючий майстер-клас з виготовлення великодніх віночків, розкриваючи дітям секрети своєї майстерності. Під її керівництвом наші маленькі майстри створили чарівні віночки та насолоджувалися весняною атмосферою. А пані Тетяна пригостила дітей смачними великодніми гостинцями.
🦷 У середній групі № 2 "Веселка" сім'я Буртових - Оксана та Роман, батьки Міланки, вихованки групи № 4, провели цінне та практичне заняття про важливість та правила догляду за зубами. Під їхнім керівництвом діти дізналися про прийоми чистки та дізналися, що здорові зубки - це ключ до загального здоров'я.
👏 Ми вдячні батькам за безмежну підтримку та активну участь у житті нашого закладу! Їхні зусилля та захоплення надихають нас кожен день і додають нові кольори до нашої освітньої подорожі.